Livet som...

...tonårsförälder kan inte vara lätt. Denna vecka har jag haft mina härliga kusiner på besök och vi har haft det jättebra och gjort en massa skoj men kan säga att det blir inte mycket egentid över!:P
 
Som flera av er påpekade när jag tidigare frågade om lite tips på saker att göra så är det ofta de enklare sakerna som är bäst. Vi har varit på bio, lagat god mat, visat upp lite natur häromkring, varit ute och ätit på restaurang, fiskat och så klart shoppat. Igår hade vi en del regn så då kom vårt PS3 till bra användning!:)
 
 
Runt Mackmyra fick de se gamla destilleriet, hästar och massa konstverk (!?) i parken.
 
 
Picknick någon?
 
 
Man undrar hur lång tid det tagit att sticka och virka allt detta...
 
 
Eftersom båda fyllt år rätt nyligen så tänkte vi ge dom en liten annorlunda middagsupplevelse så vi tog dem till Church street saloon och nog blev de mätta allt.
 
 
BBQ ribs och burgare.
 
 
Club Sandwich och grillat kycklingbröst och så avslutade vi såklart med att personalen kom ut med en födelsedagsdessert och hela stället sa grattis och klappade händer!
 
 
Nu ska jag återgå till busfröna men kom ihåg att idag är sista dagen ni har chansen att vara med i tävlingen för imorgon koras vinnaren! Så släng in en gissning HÄR
Visa fler inlägg