Resetips - Karpathos - The life of angels

Andra dagen på plats spenderas med mera sol och bad, lite mer upptäcksfärd i närområdet samt närmare bekantskap med några av de pälsklädda grannarna. Under dagen passerade vi tavernan The life of angels och såg deras balkong som vätte mot hamnen och havet. Denna balkong ville vi självklart återvända till och njuta av en bit mat i solnedgången redan samma kväll. 
 
Ett bord för två fanns ledigt ute på balkongen när vi återvände senare på kvällen så vi slog oss ner och beställde in lite vin medan vi tittade på solens skådespel. Till middag valde vi båda en av restaurangens specialare, lamm i ugn. Lammet var förbaskat gott och smälte i munnen, likaså okran. I övrigt var dock rätten ganska smaklös och tråkig tyvärr men tack vare utsikten är det väl värt ett besök på The life of angels.
 
Tillsammans med notan fick vi sedan en väldigt god liten kaka som var en perfekt blandning av sött och syrligt samt ett varsitt glas Raki. Rakin lämnade vi kvar tillsammans med notan medan efterrätten försvann i två snabba tuggor.
 
Visa fler inlägg