Lite gott och blandat

Måste bara få visa en av de bästa maträtterna någonsin, min morbror köper färsk seabream som han tillagar i ugnen. Till det äter vi råstekt potatis och lite yoghurt...helt omöjligt att få fisken att smaka lika färskt och fräscht hemma i Sverige som den gör där nere. Köttet bara faller av benen och varje tugga är en njutning.
 
 
Men för er som inte har tillgång till min morbrors matlagning när ni är i Limassol så kan jag rekommendera restaurangerna som ligger runt Limassol Castle som är populära både hos turister och invånare! :)
 
 
 
Sista dagen innan hemfärd började solen gå i moln och vinden tillta, vattnet blev snabbt kallare och vågorna högre. Denna period är lite lurig vad gäller vädret, det är lika stor chans att få vamt och soligt som att det åskar och blixtrar. Tyvärr inträffade just det senare ganska precis som vi åkte mot flygplatsen...kan säga att det var lite obehagligt skakigt under starten av flygningen hem och det verkade över lag vara ostadigt väder över Europa natten vi flög hem. Men denna tid på året får du räkna med en högre risk för turbulens än övrig tid på året.
Visa fler inlägg