Minnesvärda resor del 2

Måste säga att jag tycker det är roligt att dela med mig av mina minnen men också samtidigt få ta del av andras härliga minnen så därför vill jag fortsätta i reseminnenas värld ett tag till.
 
Den där stranden
Gagou beach på Samos kanske inte är stranden som röstas fram till den bästa i Europa, Grekland eller ens på Samos men den betyder mycket för mig. På denna klapperstensstrand har jag njutit av solen, simmat med fiskar och klappat en säl.
 
Att uppfylla en barndomsdröm
Alla har vi väl drömmar som vi haft sedan vi var små och att komma lite närmare den på en resa eller att få uppfylla den måste vara underbart. Annika har drömt om att bli delfinskötare under större delen av sin barndom och utanför ön Panglao fick hon möjligheten att träffa ett gäng vilda delfiner. Hon skriver om sin upplevelse på resfredag.se och jag rekommenderar verkligen att göra ett besök där för att både läsa om det och se de härliga bilderna.
 
Att bli utsatt för brott
Något som verkligen kan göra en resa minnesvärd i negativ bemärkelse är att utsättas för brott och för någon som rest lika mycket som Annika så har detta tyvärr inträffat ett par gånger. I ett inlägg på resfeber.se delar hon med sig om vad som tyvärr kan och saker man bör vara uppmärksam på.
 
Tur i oturen
Linda har besökt många vackra platser på vår jord och fått uppleva många olika väder på köpet också och en av de mer olyckliga kombinationerna var besöket vid vackra Lake Pukaki. På natten var det storm och självklart blev Linda kissnödig....gå in och läs om hur svårt det är att kissa i storm och varför det visade sig bli en av hennes mest minnesvärda nätter på 155cm.se
 
Att vara färre på vägen hem
Som 10-åring åkte Linda till Florida med sin familj och mormor och fick uppleva bl.a Disney World och Seaworld tillsammans. På sin blogg 155cm.se berättar hon hur deras resa fick ett tragiskt slut när hennes mormor blev påkörd och hon minns idag resan med delade känslor.
 
Vad har du för barndomsdrömmar du skulle vilja förverkliga på en resa?
Visa fler inlägg