Resetips - Kefalonia - Summery Hotel

Granne med havet och centrala Lixouri ligger det 3-stjärniga (eller 2-stjärniga beroende på vilken sida du kollar) hotellet Summery. Checkar du in på kvällen som vi gjorde möts du av en leende Dennis som förklarar hur allt funkar på hotellet och ger dig dosorna till AC och TV tillsammans med rumsnyckeln. Både AC och WiFi ingår i rumspriset tillsammans med frukost.
 
Rummen är enkla men rena och innehåller det du behöver och madrassen är den mjukaste jag någonsin sovit på i Grekland, dock är kuddarna lite för knöliga för min smak. Duschkabinen är rymlig och det ingår självklart lite shampoo, balsam och tvål.
 
Till frukost serveras bröd i olika former med flertalet pålägg, äggröra, yoghurt, frukt, flingor och kakor. Te, kaffe, mjölk och juice finns att dricka, tyvärr är det inte nypressad juice dock. Allt finns med andra ord för en fullständig frukost och det enda jag har att klaga på var att yoghurten hade en konstig smak. Det var inget vi blev dåliga av utan det smakade helt enkelt inte riktigt rätt bara.
 
På baksidan av hotellet finns en lummig liten trädgård som öppnar upp sig till poolområdet där du kan  njuta av bad och sol. Eller så kan du beställa något att äta eller dricka från hotellets bar där det även är happy hour mellan 19-21. Poolen är en sötvattenpool med förvånandsvärt varmt vatten och ett stenkast bort finns stranden.
 
Vi trivdes fantastiskt bra här och skulle definitivt bo här igen, personalen är jättetrevlig och riktigt serviceinriktade och kringområdet är lugnt samtidigt som allt ligger nära. Kan varmt rekommendera en vistelse här!
 
Visa fler inlägg