Planer ändras

Jag skulle egentligen ha varit på väg mot Stockholm nu för en heldag med shopping och häng med min mor, men olyckan var tyvärr framme igår och med en bruten arm var Stockholm inte lika lockande för henne längre. Vi får helt enkelt skjuta upp vår shopping till en annan dag. Så istället får jag fylla dagen med något annat och jag funderar på att simma lite. Några av er kanske kommer ihåg att jag utmanade mig själv till genomföra ett träningspass jag inte brukar göra denna vecka? Det har väl hittills gått sådär får jag säga, i tisdags skulle jag på boxpass men det vart inställt och igår skulle jag på yoga med även det blev inställt, det ena pga sjukdom och det andra pga resa. Därav funderingen på en sväng till badhuset.
 
I övrigt har veckan flutit på och jag träffade som sagt en god vän i torsdags efter jobbet. Vi besökte Bro Burgers här i stan och hennes vegetariska burgare var supergod. Min däremot tyckte jag mest smakade salt och var väl inget speciellt men trevligt hade vi ändå. Efter maten tog vi sedan en promenad till Waynes för te och en liten efterrätt. Väldigt trevlig kväll med andra ord.
 
Hur ser era planer ut för denna lördag? Ni passar väl på att vara med och gissa i den pågående souvenirtävlingen här på bloggen om ni inte redan gjort det?
Visa fler inlägg