5 onödiga fakta om mig

Då är vi snart halvägs mot helg och helt plötsligt trillade det in ytterligare en utmaning, Linda tyckte visst att det skulle vara intressant att läsa 5 onödiga fakta om mig så vi kör på det idag.☺
 
1. Min första kindtand tappade jag genom att bita hårt i lite knäck. Det börjar smaka lite blod i munnen så jag tar ut knäcken och kvar i biten sitter kindtanden.
2. Om jag var tvungen att välja en enda proteinkälla att äta resten av livet så skulle det vara kyckling.
3. Jag målar aldrig mina naglar av den enkla anledningen att jag är skitkass på det och har heller aldrig tålamodet att låta det torka ifred.
 
4. Jag har genomgått en plastikoperation som yngre. Efter att ha opererat bort ett födelsemärke på bröstet så blev ärret extremt fult och stort så därför korrigerades det senare av en plastikkirurg. I ärret injeserades även ett ämne från tuppens kam för att förbättra läkandet. Ärret ser mycket bättre ut idag men är fortfarande ett par centimeter stort så jag brukar skämtsamt svara att det är en gammal skottskada när folk frågar.
5. Jag tycker karaktären Stig Helmer Olsson är fantastisk och älskar att se Sällskapsresefilmerna...åtminstone de fyra första.😛
 
Vilka är dina onödiga fakta? 
Visa fler inlägg