Efter sol kommer...

Men hörrni vilken helg det blev va? Känner mig väldigt nöjd med beslutet att vara ledig i fredags och njuta av den hittills varmaste dagen denna sommar.:) Och tur är väl det att man fick sig lite extra energi i helgen idag när man är tillbaka på jobbet och regnet bara öser ner utanför fönstret. Men känner mig inte allt för brydd utan tänker mest på att om två veckor så har jag semester igen!!! :D
 
 
Förutom att vara ute i solen i helgen så hann jag även med en bio, Jurassic World, med en efterföljande öl på en uteservering. Kan lungt påstå att ölen var bättre (om man bortser från påsen med Skittles jag åt under filmen vill säga). Tyvärr blev jag besviken på filmen...kändes som att dom kunde gjort så mycket mer än vad det blev.
 
 
Vilken skillnad det är med en tredagars helg jämfört med den vanliga på två dagar...säger det igen; Så himla nöjd över att jag valde att göra just denna helg till en "långhelg"! Hur blev er helg?:)
 
 
Bjuder på ytterligare färg från Lesvosresan...tänk om man fick vara där igen...typ nu!
 
 
 
42 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Bio, Blommor, Grekland, Jurassic World, Lesvos, Måndag, Regn, Sol, Sommar

Bloggträff bloggträff

Ni har väl inte missat att härliga Johanna (Life of Johanna) har anordnat en bloggträff nu i Augusti? Själv har jag inte möjlighet att åka ner men hjälper gärna till att sprida hennes inbjudan då jag tror det kommer bli en rolig träff!:) Så klicka här eller på bilden för att läsa mer om träffen och se sedan till att anmäla er då det endast är 6 platser kvar att fylla!
 
blandat 073 (Custom)
 
Jag önskar er alla en supertrevlig bloggträff och hoppas att nästa tillfälle funkar bättre för egen del!

Vackra färger

Dagarna rullar på och man kommer allt närmare semestern nu vilket verkligen börjar märkas på jobbet...fler och fler försvinner hem och snart sitter man väl här ensam. Tur att vädret faktist tillåter fikapauser ute nu man inte behöver känna sig allt för avis på folket som är hemma lediga!
 
  
 
Hur härligt är det inte med allt som blommar (förutom för er pollenallergiker då) och ger färg åt landskapet nu på sommaren? Just dessa färgklickar hittade jag på Lesvos.
 
  
 
24 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Blommor, Djur, Foto, Färg, Grekland, Lesvos, Natur, Semester, Sol, Sommar
Visa fler inlägg