24 sanningar - Lucka 23 och 24 - Kryptiska avslöjanden

Ber tusen gånger om ursäkt för min frånvaro under gårdagen och den uteblivna luckan, livet kom helt enkelt ivägen som det ibland gör. Jag hoppas ni alla är laddade inför denna julafton och kommer att ha en alldeles underbar dag och kväll. Vad gäller mina två sista sanningar för denna kalender så kanske de kan uppfattas som delvis kryptiska men det får ni hålla till godo med så länge. 1. Jag snusar i smyg. 2. En stor förändring kommer nog att ske i början av 2018 i mitt liv. Vad jag snusar, för vem jag döljer det och vilken typ av förändring jag tror mig kunna förutspå låter jag dock än så länge vara osagt. Otillfredsställande avslut? Kanske men det får ni stå ut med än så länge!😛
 
Jag vill rikta ett stort tack till alla ni läsare som varit med under denna kalender och alla era roliga och omtänksamma kommentarer. Genom dessa luckor har jag även lärt känna er lite bättre vilket har varit jätteroligt. Nu har det blivit dags för mig att packa väskan och sedan åka mot Märsta för att fira jul. Så God Jul på er alla! 

24 sanningar - Lucka 22 - Jag är fåfängd när det kommer till hår

Mitt eget hår är det jag pratar om så klart och det är väldigt viktigt för mig att fixa om dagarna, smink och kläder är av mindre betydelse. Har jag en dålig hårdag så känns det helt enkelt inte bra trots att andra säkert inte ens märker någon skillnad. Kombinationen kort och spretig frisyr och denna fåfänga skapar därför lite problem ibland då jag så långt som möjligt undviker huvudbonader. Varken mössa eller hjälm är något jag använder särskilt ofta, en cykelhjälm äger jag inte ens (jag vet, väldigt taskigt säkerhetstänk), och mössor har jag men de använder jag helst om jag också vet att jag kan behålla dem på under hela tiden jag är hemifrån. Vissa år har jag dock anpassat frisyren efter årstiden och sparat ut lite längre under vintern för att lättare kunna ha mössa men jag trivs aldrig i det fullt ut.
 
Några av er tycker säkert att detta är ganska löjligt medan andra förstår precis vad jag menar och ni kanske istället helst inte går ut utan t.ex. mascara. Hur som helst så innebär denna fåfänga att jag besöker min frisör med jämna mellanrum och det är precis vad jag ska göra i eftermiddag, perfekt avslutning på arbetsveckan och start på helgen.

24 sanningar - Lucka 21 - Ingen kolsyra tack!

Kolsyrade drycker är verkligen inte min grej och framförallt inte läsk, med undantag för avslagen Fanta då. Sedan barnsben har jag valt drycker utan kolsyra för att undvika den hicka som nästan alltid dyker upp efter att drycken druckits upp. Dessutom upplever jag att jag lurar magen att bli mätt fortare om jag dricker något med kolsyra till maten och det vill jag inte, luft står man sig inte länge på. I tonåren glömde jag dock bitvis bort detta i samband med att öl och cider klev in i mitt liv men idag är jag åter i landet utan kolsyra...nästan. Det klart att det slinker ned en öl till en burgare ibland men annars är mina favoritdrycker vanligt kranvatten och VitaminWell. 
 
 
Visa fler inlägg