Kreativ på fler än ett sätt

Att få vara kreativ är något som är viktigt för mig i alla aspekter i mitt liv, både när det gäller hobbys i privatlivet och på jobbet. Utan skapande i någon form så blir jag olycklig så under gårdagens utflykt såg jag till att vara det på fler än ett sätt.
 
 
Jag tog med mig både kameran och skissblocket ut i solen och bara njöt av lugnet.
 
 
Fota, skissa, skriva...ja, det finns mycket jag tycker om att göra. På vilket sätt tycker du om att vara kreativ?
 
 
Glöm förresten inte att vara med i tävlingen!!:)
 

En vanlig lördag

Ville bara titta in och hälsa er en trevlig lördag...denna herre ligger brevid och myser för fullt just nu!:) Lite senare är det dags att vara social och umgås med lite vänner men annars är detta en rätt lugn och skön lördag.
 
Passar även på att påminna om tävlingen där ni kan vinna en souvenir från...ja just det, vart bär det av? Klicka in och gissa HÄR!
 
 

Tävling: Vad blir nästa resmål?

Då var det dags igen...ny resa är bokad och ni har nu chansen att vinna en souvenir från detta resmål...ni behöver bara gissa rätt!:)
 
Även denna gång söker jag en stad i södra Europa, en stad som sedan 1987 har statusen världsarv.
 
 
Staden består av 6 stadsdelar.
 
 
Staden har en väldigt lång historia som sträcker sig ända tillbaka till ca år 450 och anses vara en romantisk plats men också lite svår att ta sig fram i.
 
 
Förra tävlingens vinnare vann ett fint armband från Aten så var med och gissa nu och ha en chans att vinna något fint från denna nya stad!
 
Tävlingen håller på fram till 20 mars och kommentarer som inte rör tävlingen hänvisas till andra inlägg!
Lycka till!:)
Visa fler inlägg