Grekland i mitt hjärta

Idag går mina tankar lite extra till familj, vänner och alla andra grekiska medborgare som genomlider en väldig oro inför både framtiden och närmsta dagarna. Många vet inte ens om de har mat på bordet veckan ut. Jag skulle kunna skriva ett mycket längre inlägg om denna situation och hur mycket som inte framgår i media men för idag räcker detta. Jag hoppas verkligen en lösning i någon form är nära förestående.
 
 

Mörker i ljuset

En helg med fantastiskt väder och efterlängtad vila lider mot sitt slut. Här avslutar vi med 3e säsongen av Dragons på Netflix och en grekiskinspirerad middag.
 
 
Visst är det härligt med allt ljus på sommaren men en sak jag verkligen saknar med att vara nere i Medelhavet är att det blir riktigt mörkt på natten även på sommaren. Har lite svårt att sova när det är för ljust...tacka vet jag kvällarna i Grekland!:)
 
 
 
 
 
 
18 kommentarer
publicerat i Grekland
Taggar: Båt, Foto, Grekland, Hamn, Kväll, Lesvos, Natur, Petra, Resa, Vatten

Ett rikt djurliv

Så var det helg igen och det känns riktigt bra att vi kommit igång med träningen igen efter många månaders uppehåll och brist på motivation. Denna gång är det inte på så blodigt allvar och det ska inte ta över hela livet...vi ska träna för att ha kul och må bra helt enkelt!:)
 
Var förresten på bio i torsdags och såg Terminator Genisys och kan varmt rekommendera den som biofilm men se gärna till att ni rätt nyligen sett 1 & 2 för det blir mycket roligare då.
 
 
Bjuder på ytterligare några bilder från Lesvos och denna gång på våra grannar. Dessa filurer bodde väldigt nära vårt hotell och vi stötte ofta på dem när de var ute och solade. Lesvos har ett väldigt rikt djurliv och dessa ödlor är bara ett exempel på det som går att hitta!:)
 
 
 
Hoppas ni alla har en fin helg!:)
14 kommentarer
publicerat i Grekland
Taggar: Aten, Djur, Film, Foto, Grekland, Lesvos, Natur, Petra, Terminator, Vatten, Ödla
Visa fler inlägg