Lördagen

Helgen fortsatte med lite träning på lördagsmorgonen, sedan storhandling innan vi hoppade i bilen och åkte ut till båten för en fisketur. Som ni ser var lördagen lite åt det molniga hållet men en tur på vattnet är aldrig fel. Vågornas kluckande mot båten är ett väldigt avslappnande ljud.
 
Med fiskespö och kameran i högsta hugg bar det iväg men det dröjde inte många minuter innan jag insåg mitt misstag. För första gången någonsin hade jag glömt att sätta tillbaka minneskortet i kameran efter redigering. Och inget extraminne stod att finna i kameraväskan heller. Kan lova att jag var lite sur på mig själv resten av dagen. Så bilderna ni ser i detta inlägg är tagna med min mobil istället.
 
Det var aborrar vi sökte och det var aborrar vi fann, den ena större än den andra. Två nyfikna gäddor dök också upp men de var för snabba ner i vattnet igen för att fastna på bild. Lagom tills de första dropparna föll var vi ute och sedan somnade vi ovaggade av all den friska luften.
 
Idag har jag två arbetsdagar kvar innan det bär av till Grekland igen och ikväll blir det barnkalas för en 2 åring. Hur spenderar ni denna onsdag?
 

Sommar en dag i veckan

Så kom den till slut, sommarvärmen! Det blev med andra ord en väldigt kort dag på jobbet i fredags eftersom jag ville passa på att njuta av lite sol och värme. Klokt beslut med tanke på att det redan på lördagen var svalare igen. Så första arbetsveckan som började så trögt fick ett riktigt fint slut måste jag säga och jag och sambo drog ut och spelade lite minigolf. Jag gjorde nog min sämsta runda någonsin men vad gör det när man har roligt ändå tänker jag.
 
Efter avslutad runda så började vi känna oss lite törstiga och hungriga och vad passar sig då bättre än att slå ner rumporna på en uteservering i solen för lite vin och mat. Varsin högrevsburgare beställdes in, var väl inte bästa burgaren jag ätit men heller inte den sämsta. Mätta blev vi och hade en mycket trevlig stund där på serveringen innan vi begav oss hemåt precis när solen började sänka sig över hustaken.
 
Vi tog turen längst ån och njöt av de sista värmande strålarna innan vi avslutade kvällen på hemmaplan framför en film. Kanonstart på helgen och väldigt bra avslut på arbetsveckan kan man lugnt säga.
 

Vinnaren är...

...hon sa att hon skulle bli den första att vinna souvenirtävlingen två gånger och sedan hon vann ett par fat från Barcelona har hon varit med och gissat rätt varje gång. Denna gången var inget undantag och nu var även lottningen på hennes sida. Stort grattis till Sussi som tar hem vinsten denna gång och kan numer titulera sig som dubbelvinnare. Det lönar sig uppenbarligen att vara med och gissa varje gång.
 
Rätt svar denna gång var Argostoli och Ithaka som flera av er hade koll på, inte bara Sussi alltså.
 
Förutom Sussi så var ni 13 st till som var med och gissade och alla hade ni rätt på en eller båda frågorna. Mycket bra jobbat till er alla: Carolina, Linnea, Bea, Ullie, Madeleine, Amanda, Asylmamman, Gabriella, Natalia, Johanna U, Marianne, Johanna och Znogge.
 
Tack till er alla som var med i tävlingen och för er som inte vann lovar jag att det dyker upp en ny tävling mot slutet av september/början av oktober igen.
Visa fler inlägg