Ja må jag leva....

Jajjemensan idag fyller man 8 år och det har varit bästa måndagen på länge...för att jag får fylla år på riktigt och vi är officiellt färdigflyttade och stortrivs i nya lägenheten...plus att jag får äta lite tårta! ;)
 
Lite cheescake med hallontopping och en vit chokladkaka.
 
Och vad önskar sig en 8-åring då? Precis som alla andra ungar så vill jag ju självklart ha resor eller pengar till resor, dock inte sagt att jag inte uppskattade pusslet för 6+ år jag fick!:P Tur det bara är ca 2 veckor kvar till årets första utlandsresa! :)
 

Baka baka liten kaka

 Som om vi inte hade det nog med flytten så fyller vi ju också år båda två nu februari och självklart ska det bjudas på lite fika då för släkt och vänner. Så som den planerande själen jag är så slängde jag ihop lite bakverk i helgen som går att frysa in och sedan plocka fram lagom till firandet.:) nu längtar man lite efter att får snaska i sig allt gott...och träffa alla nära och kära så klart!
 
 
 
 

Kärlekens dag

Men hallå mina vänner och hoppas ni haft en bra helg med lite alla hjärtansdag firande! :)
Flyttkaoset fortsätter men nu börjar det bli tomt här hemma och imorron får vi nyklarna till nya stället så nu börjar vi flytta på allvar strax...och man får äntligen köpa lite nya möbler. Men trots att man har mycket att stå i så lär man ta en paus ibland så dagen till ära så blev det en supergod 5-rätter middag på ett av våra favoritställen. Har ni firat kärleken på något särskilt sätt denna helg?
 
1. Kalix löjrom med baconströssel och jordärtskockscréme
 
  
2. Ankbacon med grönt äpple, sallad med cashewnötsdressing, torkad rotselleri och brynt smör
 
3. Smörbakad Skrei med pocherat ägg, ärtor i champangesås och dillslungad potatis.
 
4. Grillad hängmörad oxfilé med mörk sky, smör med färsk riven svart tryffel, torkad grönkål och potatisgratäng.
 
5. Och slutligen bakad choklad med glass på rostad mjölk, halloncréme och chokladjord.
 
Ber om ursäkt för den kassa bildkvaliteten men hade bara mobilkameran denna kväll.
Visa fler inlägg