Enkelt motljus

Så när man spelar badminton använder man tydligen vissa muskler man inte använder allt för ofta, precis som Marianne väldigt korrekt påpekade igår så har jag nu träningsvärk i rumpan...men också i högra armen och i stort sett hela högra sidan av ryggen. Haha underbart med träningsvärk verkligen, detta säger mig att jag helt enkelt måste spela lite oftare och kanske även lära mig att slå med vänster arm för att balansera upp träningen!:P
 
Gårdagen bjöd på underbart väder som var läskigt likt vårväder, kan det stämma redan i januari? Hur som helst gör solen mig lycklig men tror att bästa stunden igår var när jag fick meddelande från Helena att hon valt mig som Veckans blogg. Tack snälla för de fina orden, de gjorde verkligen min kväll!:) För er som inte besökt Helenas blogg ännu så tycker jag det är dags nu!
 
Ha en riktig supertisdag där ute!

Bästa söndagen på länge

Det var igår det, vi startade med att spela badminton med två vänner och jäklar vad roligt vi hade, skrattmusklerna fick precis lika mycket träning som övriga muskler kan jag säga. Efter spel i en timme var vi alla hungriga så då åkte vi vidare till Söders Källa här i Gävle som numer serverar brunch på söndagar...behöver jag säga mer!?
 
Vi började med surdegsbröd, mjukost, charkuterier och kikärtssoppa.
 
Sedan chorizo, potatistortilla, stekt svamp och tryffelaioli...men lite torkad dragon över. Till det drack vi en härlig juice gjord på bland annat citron, mynta och honung.
 
Som avslutning blev det amerikanska havrepannkakor med rostad mjölkglass och blåbär...nom nom nom säger jag bara!
 
Efter detta kanske ni kan tänka er att vi kände oss både mätta och trötta så resten av gårdagen blev hyfsad slapp hemma i soffan men det tyckte vi att vi gjort oss förtjänta av! Hur var er helg!??
 
Glöm heller inte att vara med och gissa i tävlingen för att ha en chans att vinna en souvenir från Palma. Och som vanligt får alla som svarar rätt även en länkning! Tävla HÄR!
 

Tävlingsdags!

Kommer ni ihåg att jag efter förra tävlingen utlovade en till om inte allt för länge? Nu är det dags för vi ska nämligen dra iväg en sväng till Palma och det är därifrån du nu har chansen att vinna en souvenir. Det enda du behöver göra är att svara på följande fråga:
 
På vilken medelhavsö är Palma huvudstad?
 
Tävlingen är öppen fram till söndagen den 12:e februari kl. 12 då jag drar en vinnare så det är bara att börja gissa nu!
 
Bildresultat för palma stad
För en extra chans att vinna kan du även svara på frågan: Vad är turistattraktionen La Seu för något som du hittar i Palma?
Visa fler inlägg