5 onödiga fakta om mig

Då är vi snart halvägs mot helg och helt plötsligt trillade det in ytterligare en utmaning, Linda tyckte visst att det skulle vara intressant att läsa 5 onödiga fakta om mig så vi kör på det idag.☺
 
1. Min första kindtand tappade jag genom att bita hårt i lite knäck. Det börjar smaka lite blod i munnen så jag tar ut knäcken och kvar i biten sitter kindtanden.
2. Om jag var tvungen att välja en enda proteinkälla att äta resten av livet så skulle det vara kyckling.
3. Jag målar aldrig mina naglar av den enkla anledningen att jag är skitkass på det och har heller aldrig tålamodet att låta det torka ifred.
 
4. Jag har genomgått en plastikoperation som yngre. Efter att ha opererat bort ett födelsemärke på bröstet så blev ärret extremt fult och stort så därför korrigerades det senare av en plastikkirurg. I ärret injeserades även ett ämne från tuppens kam för att förbättra läkandet. Ärret ser mycket bättre ut idag men är fortfarande ett par centimeter stort så jag brukar skämtsamt svara att det är en gammal skottskada när folk frågar.
5. Jag tycker karaktären Stig Helmer Olsson är fantastisk och älskar att se Sällskapsresefilmerna...åtminstone de fyra första.😛
 
Vilka är dina onödiga fakta? 

Lite olika fokus

Precis som rubriken lyder så ser ni två bilder nedan av i stort sett samma motiv men med lite olika fokus, vilken gillar du bäst?
 
På tal om fokus ska jag erkänna att jag just nu befinner mig i ett tillstånd där jag har svårt att välja vad jag ska fokusera på. Ni vet när hjärnan mixar nutid med framtid, planer med drömmar och fakta med fantasi. När man så innerligt vill uppnå något och blir så exalterad över möjligheten att tankarna bara snurrar till slut. Ungefär där är jag nu och vet inte riktigt hur jag ska reda ut alla tankar och komma tillbaka till vad som är viktigt att göra just nu för att nå dit jag vill. Någon av er som har något bra tips på vad jag kan göra för att "komma på bana" igen?☺
 
Ha en riktigt härlig tisdag och gör minst en sak under dagen som hjälper er komma närmare att uppnå en dröm ni har! 

Ett småkryps liv

Jag hoppas ingen av er missade tävlingen här på bloggen igår? Det går att vara med och gissa fram till 11 juni kl. 12 och självklart får du ta hjälp av Google om du inte redan kan svaret.
 
Allmäntillståndet såhär en tidig måndag efter lite för lite sömn under natten är ändå rätt ok. Efter både kiropraktorbesök och massage i förra veckan så är rörlighet tillbaka och det mesta onda borta från ryggen nu. Har varit på bio i helgen, ätit god mat, kunde träna lite lätt i lördags, njutit av sommartemperaturer och slutligen insett att veckan som börjar idag är sista fulla arbetsveckan innan jag får njuta av Grekland igen. Med andra ord har jag just nu inte så mycket att klaga på förutom den tidiga timmen. Hur är ditt allmäntillstånd dagen till ära?
 
Skriver som Heléna brukar, ser ni spindeln? I vanliga fall är detta djuret jag ser bort ifrån, djuret som ger mig hjärtklappning genom att bara finnas i närheten. I vanliga fall är detta djuret jag avskyr mest, men denna dag på stranden med ljudet från havets vågor i bakgrunden gjorde han sig jäkligt bra på bild av någon anledning, tycker ni inte?
Visa fler inlägg