Det bästa med att resa utomlands

Det finns så mycket jag gillar med att resa men att få äta massa god och annorlunda mat måste ändå vara bland det bästa. Vad säger ni, vad är det bästa med att resa utomlands?
 
Nedan ser ni några riktiga höjdarmåltider från en av mina favoritrestauranger i Aten, Athens beer. Ni bara måste besöka dom nästa gång ni är i Aten.
Kalvkind med morot- och sötpotatismos och syrad kål.
 
Kycklinggryta med mixat ris
 
Fetaostfylld kalvfärsbiff med klyftpotatis och sallad
 
 Och när man besöker medelhavet är det ju bara sååå gott att välja färskpressad apelsinjuice till maten!:)

Den medeltida borgen

 Men någon annan än jag som tycker tiden bara rusar framåt, innan man visste ordet av så var första hela arbetsveckan efter helgerna avklarad och ännu snabbare har helgen gått. Men trots det och trots kylan så känner jag mig rätt nöjd med hur året har börjat. Jag har fått mycket nyttigt gjort på jobbet, träningen har hållts på en bra nivå och vi har hunnit förberett en hel del inför stundande flytt. Kanske är just för att man har mycket att stå i som det känns som om dagarna flyger förbi?! Hur har ert 2016 börjat? 
 
Bilderna är från sommarens Lesvos resa och föreställer den medeltida borgen i Molivos och utsikten därifrån...glömde visst att lägga upp dem innan jag tog bloggpaus. Så ni får njuta av dem medan jag värmer min vetekudde och kryper ner under täcket för en förhoppningsvis god natts sömn. Gott natt med er!:)
 
 
 
 
 
  
 
  
 

Helger, ledigt, firanden

För ett år sedan var jag nyss hemkommen från nyårsfirande i Aten, en väldigt bra resa och jag tror vi blev förälskade i staden redan under första dagen. Det enda jag hade att klaga på var ju att vi missade besöket vid Akropolis på grund av vilseledande öppettider på nätet. Sååå nu när vi åkte tillbaka i oktober såg jag självklart till att vi åkte dit i rätt tid och att kameran var med!
 
I år höll vi oss på hemmaplan under både jul och nyår faktiskt och har haft en mycket trevligt och lungt firande med familj och vänner. Nyårslöfte? Att åka på minst 4 resor under 2016 (3 stycken är redan bokade ;P) Ni då, gav ni några nyårslöften?
 
 
 
 
 
 
 
 
Helt otrolig utsikt över hela Aten från Akropolis!!!
 
 
Visa fler inlägg