Planer ändras

Jag skulle egentligen ha varit på väg mot Stockholm nu för en heldag med shopping och häng med min mor, men olyckan var tyvärr framme igår och med en bruten arm var Stockholm inte lika lockande för henne längre. Vi får helt enkelt skjuta upp vår shopping till en annan dag. Så istället får jag fylla dagen med något annat och jag funderar på att simma lite. Några av er kanske kommer ihåg att jag utmanade mig själv till genomföra ett träningspass jag inte brukar göra denna vecka? Det har väl hittills gått sådär får jag säga, i tisdags skulle jag på boxpass men det vart inställt och igår skulle jag på yoga med även det blev inställt, det ena pga sjukdom och det andra pga resa. Därav funderingen på en sväng till badhuset.
 
I övrigt har veckan flutit på och jag träffade som sagt en god vän i torsdags efter jobbet. Vi besökte Bro Burgers här i stan och hennes vegetariska burgare var supergod. Min däremot tyckte jag mest smakade salt och var väl inget speciellt men trevligt hade vi ändå. Efter maten tog vi sedan en promenad till Waynes för te och en liten efterrätt. Väldigt trevlig kväll med andra ord.
 
Hur ser era planer ut för denna lördag? Ni passar väl på att vara med och gissa i den pågående souvenirtävlingen här på bloggen om ni inte redan gjort det?

En sista biltur

Så dök den upp, dagen för hemfärd, men vårt plan gick inte förrän sent på dagen. Kl 12 var vi tvungna att checka ut från hotellet och då var vi extra glada över att ha tillgång till egen bil. Innan vi lämnade tog vi dock en fika vid poolen, en frappe för mig och en grekisk kaffe för sambo.
 
Sedan tog vi en sista promenad genom Lixouri och spanade bland annat in denna bubbla innan vi åkte mot Petani beach. En krokig väg ner men kolla in stranden och det klara vattnet, vem skulle inte vilja bada här?
 
Efter stranden åkte vi sedan mot Argostoli och Lassi för lite "sista minuten"-shopping och en tidig middag. Men först måste man ju stanna ett par gånger för att njuta av utsikten längst vägen. Utsikter jag inte skulle ha något emot att njuta av igen. Har ni några spännande utsikter för denna fredag?
 

Resetips - Kefalonia - Lepeda

Vår sista hela dag på Kefalonia inleddes med en tur till lilla mysiga Lepeda som ligger ca 2 km utanför Lixouri. Här finns en långgrund sandstrand som lokalbefolkningen trivs vid och vattnet är varmt.
 
Här finns också en liten kiosk/taverna som serverar mindre och enklare rätter medan du sitter och kramar sanden med tårna och njuter av lugnet. Här satt vi en bra stund denna dag och önskade att morgondagen aldrig skulle anlända.
 
Men hem åkte vi ju så klart dagen efter som ni vet, men det är underbart att se tillbaka på dessa minnen en grå dag som denna och några till inlägg blir det från Kefalonia. Men idag lever vi i nuet och efter jobbet blir det en efterlängtad kompisdejt på ett hamburgerhak i stan, mer om det en annan dag dock. Ha en härlig torsdag där ute!
 
 
Visa fler inlägg