Första steget

När ni läser detta så sitter jag nog på flyget men ville bara dela med mig av gårdagen. Eftersom planet går så tidigt så valde vi även denna gång att övernatta på hotell vid Arlanda för att kunna sova lite extra på morgonen!:)
 
 
 
 
Återkommer med en bättre recension av hotellet men kolla vilka söta små burkar man fick med till hamburgaren!:)
 

Resfeber

Nu är det inte långt kvar innan etapp 1 av resan påbörjas...ska bara jobba några timmar först! Packningen gjordes igår så det är i stort sett bara att åka när jag kommer hem!:)
 
  
 
Hoppas verkligen på att få se lite mer vår i Venedig!:)

Fridfull natur

Först måste jag säga att det är roligt att förra inlägget verkar vara uppskattat, vem vill inte kunna spara pengar när chansen ges!?:)
 
Igår blev det vår igen här och vi hade nog 7 plusgrader som mest tror jag, riktigt skönt att vara ute igår så självklart var vi det en stund. Tog med boken, filten, mellanmål, handsprit och kameran...trodde jag. Vid något tillfälle har jag plockat ut kameran ur väskan och inte lagt tillbaka den sen medan jag packade det andra. Jag tror faktiskt det är första gången detta har hänt...och självklart dyker svanarna upp på besök och visar upp ett perfekt hjärta med sina halsar....detta är vad jag lyckades fånga med min 3 år gamla mobil!:P
 
 
 
Smällar man får ta helt enkelt, utflykten blev ju inte sämre på grund av detta utan jag hann nästan läsa ut min bok medan det gick att njuta av sol och tystnad. Nu har jag lite ångest över att läsa klart boken eftersom jag inte vill att den ska ta slut samtidigt som jag vill veta som händer....iiihh känner ni igen er?
Visa fler inlägg