Samma plats, olika vinklar

Ibland när jag är ute med kameran så fastnar jag vid ett ställe en längre tid och bara fotar ungefär samma motiv ur olika vinklar. Jag kan tänka mig att detta ser rätt roligt ut för någon oinvigd som ser mig böja, vända, vrida och luta mig åt alla möjliga håll för att testa. Här nedan ser ni ett litet smakprov på när jag fastnade vid solens reflektion i vattnet och ett räcke. 
 
Så igår kom domen, det byggs ingen ny bock utan lillebror bock hoppar in som vikarie. Rolig grej dock var att någon under natten till igår ställt upp en gymnastikbock brevid staketet och dekorerat den med en ljusslinga. Kommer ni ihåg bockarna på skolgympan som man fick öva på att hoppa över på ett eller annat sätt? En sådan har någon släpat ut, rätt härlig humor lär jag säga (förutsatt att den inte är stulen från någon skola som behöver den vill säga).
 
 

50 nyanser av brunt

Cybermåndag igår och det gick att fynda rätt billiga flyresor om man var lite flexibel med datum så vips blev en födelsedagsresa bokad. Denna gång blir det en trenätters resa till en plats i Spanien och vi håller tummarna för att just de februaridagarna är riktigt soliga!☺ Hur har det gått för er under alla readagar, har ni fyndat något (kan vara annat än resor) eller inväntar ni mellandagsrean?
 
Det är väldigt mycket brunt ute i naturen nu men med lite sol kan även dessa nyanser bli fina...eller?
 
 

Ett svart skelett

Idag fick vi tyvärr vakna upp till nyheterna att bocken brunnit ner men också, hör och häpna, det kan finnas en kanelgiffel bland dina saffransgifflar. Haha seriöst...är det verkligen värt att hamna i tidningen? Gifflarna alltså. Att vår julbock brann redan inatt var däremot rätt tråkigt att se, jag hade nog hoppats att den skulle få stå ett tag till i alla fall. Jag kan tycka att själva bockbränningen är lika mycket tradition nu för tiden som bocken själv men skulle nog föredra en mer organiserad bränning någon gång efter jul. Självklart blir det inte samma mediahype och folk kan inte slå vad och vinna pengar på vilken dag den ska brinna, men tänk vilken trevlig folkfest man skulle kunna göra kring brasan! Eller vad säger ni? Skulle en kanelgiffel bland saffransgifflarna göra er förbannad!?:)
 
Lillebror Bock står kvar i all sin prakt.
 
Såhär borde han få se ut denna tid på året istället för att vara reducerad till ett svart skelett bara.
 
Visa fler inlägg