Herren på täppan

Sååå dålig uppdatering av mig jag vet men det har varit fullt upp...planeringsdag, AW, föreläsning/workshop om härskartekniker, träningsavslutning och massa förberedelser inför resan. Dessutom har jag lovat att meddela en vinnare i tävlingen, men jag har fasen inte hunnit. Men jag lovar att jag återkommer imorgon med mer info om allt detta och tills dess får ni hålla till godo med Dexter här nedan!:)
 
 
 
Och eftersom jag inte skött min tidplan för att utse en vinnare så är det fortfarande möjligt att göra en gissning i tävlingen en stund till!:)
 
 
 
12 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Djur, Foto, Helg, Katt, Kväll, Natur, Resa, Tävling, Vardag, strand

Lite avbrott i vardagen

Strax dags att sova och ladda om inför morgondagen som innebär planeringsdag med jobbet. Alltid skönt med ett avbrott i den dagliga rutinen och sen skadar det inte att dagen avslutas med middag och biljard, bowling och shuffle board! Så imorgon blir det fullt upp och dålig närvaro här för min del, hur ser det ut för er del?:)
 
 
Helgen närmar sig med stormsteg och med det sista chansen att delta i tävlingen!:)
 
 

Svarta moln och långa möten

Himlens färg skiftar just nu mellan grått och svart, stora droppar faller hårt lite då och då och temperaturen är ännu inte varm. Huvudet är tungt efter en lång dag med möten och irritation över folk som inte läser på om ett ämne innan dom slänger ur sig förolämpande åsikter.
 
Men så plötsligt tränger en solstråle igenom allt det svarta och hoppet om livet tänds åter. Riktigt så dyster dag har jag inte haft men nästan i alla fall delvis. Ska bli väldigt skönt att komma hem och slänga sig i soffan en stund nu känner jag. Någon som har något positivt att berätta om sin dag istället kanske?:)
 
 
Glöm inte att vara med i tävlingen....på söndag koras en vinnare så släng in en gissning vetja!:)
 
 
Visa fler inlägg